11.12.2011

Elämä "vie" - C'est la vie

Huomasin että viimeisestä päivityksestä on aikaa ja koko ajan elämässä tapahtuu, niin ettei tänne mitään ehdi päivittää ;)
Eilen lauantaina vietettiin pienimmäisen synttäreitä ja niihin valmistautuminen jäi vähän viime tippaan. Torstain kävin kaupassa ostamassa tarvittavat tarvikkeet ja leivoin pari kakkupohjaa, perjantaina meni töiden jälkeen kampaajalla aikaa niin, että aika kiireessä tuli kakut tehtyä loppuun, ilta-kadeksan ja -yhdentoista välissä ja samalla sieni-jauhelihapiirakka (josta ei ole kuvaa, mutta se oli hyvää!). Lauantaina ennen ensimmäisiä vieraita (saapuivat 10:30) sitten viimeistelyt kakkuihin, kylmäsavulohi-hapankorppurullat, riisipiirakoiden (pakasteesta) paisto ja munavoin teko ja... sitä rataa ja sitten koko päivä vieraita, mutta kivaa oli ja neiti onnellinen kolmen uuden Zhu-Zhu-Pets -hamsterin omistaja :) Joten parit otokset leipomuksista ja pieni kirous päälle, jotta mitään en enää kermalla koristele tähän tyyliin! Kyllä se jatkossa on kreemiä joka pitää pintansa, paikkansa ja värinsä ja on se ihan hyvää, ainaki lasten mielestä...

 I noticed some time have passed since the most recent update here. But my life goes on so fast I have no time to update ;)
Yesterday (Saturday) we had birthday party of the youngest one and I made through the arrangements just barely. I shopped for baking materials on Thursday afternoon and in evening baked couple of cake bases. On Friday I was at hairsalon, and after that, between 8pm and 11pm, I filled in the castle cake and decorated it. And beside that I made a bolete-minced meat -pie (do not have a pic, but it tasted delightful). On Saturday the first guests arrived 10:30am and berofe that I finished both cakes, made those cold-smoked-salmon -ryerolls and some karelian pastries went from freezer to oven and out and then I made some eggbutter to have with pastries... Well, then we had this party and it was fun and now my littlest has three new Zhu-Zhu-Pet -hamsters and is soooo happy :) I took few pics of bakings and then swored I won't use whipped cream this widely any more... the buttercream would be much nicer option to stay in place and preserve the colour. And its very well edible at least by the younger ones...


Wiltonin linnavuokaa tässä käytetty - Wilton Castle cake mould used


Hellapoliisin kirjasta appelsiini - suklaakakku - From Hellapoliisi- book a orange-chocolate cake


Kylmäsavulohi-hapankorppurullat - Cold smoked salmon -ryerolls

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi, luen ne aina :) - Thank you for your message, I always like to read them :)