7.9.2013

Kesästä syksyyn - Summer turns into Autumn

Edellisestä postauksesta on aikaa. Harkitsin vakavasti koko blogin pitämisen lopettamista, mutta yritän nyt vielä. Alunperin ajatellin, että tätä kautta saisin uusia neule-/käsityötuttavuuksia, kommentteja, ja siten uusia inspiraatioita lukijoiden kommenteista, mutta eipä se niin ole mennyt. Kävijöitä blogin sivuilla on, mutta kommentteja tulee vain vähän. Tähän kirjoittamishommaan menee aikaa, joten jatkossa, mikäli tämä bloginpito jatkuu, tekstit lyhenevät. Eli esimerkiksi en enää kirjoita sen tarkempia speksejä neuleista, kiinnostuneet voivat vierailla linkeistä Ravelryn projektisivuillani, siellä ne kuitenkin on kirjattuina ja projektisivut ovat julkisesti nähtävissä, siis myös ilman omien tunnusten hankkimista Ravelryyn.

Some time has gone since last posting. I seriously considered to end blogging, but I try (once) more. In the beginning of my blogging career I thought and hoped that this way I'd get new knitting friends in net, get comments and that way new ideas. But it didn't go that way, not even near. I see that people visit my page but so rarely leave any message. Blog-keeping takes time and because of that I'm gonna write less. No more detailed specs of projects for example. Those who want to know more can access my Ravelry project pages. There are details written out and everone can access them, no need to get a Ravelry user name of your own if you don't want to.


Edellisen postauksen jälkeen on tullut neulottua, virkattua ja kehrättyä, kohtuudella.
Since last posting I have knitted, crocheted and spun, everything with moderation.


Veljeni avioitui viikko sittten, hänelle ja vaimolleen neuloin häälahjaksi 7-veljeksestä torkkupeiton. Vähän pieni se peitoksi ehkä oli, mutta omasta mielestäni kaunis. Ohje on sama jolla tein oman huivini, eli Audry Nicklinin Celestarium, mutta silti aika eri näköinen noilla isommilla helmillä.

My brother got married just a week ago and for him and his wife I knitted a blanket of Novita 7-veljestä yarn. It was a bit small for blanket but I thought it is beautiful. The pattern is the same Audry Nicklins Celestarium which I used to knit my own Starry Sky, but it looks somewhat different with thicker yarn and bigger beads.

  
Vastanaineiden taivas, projektisivuni Ravelryssa / my project page in Ravelry


Kesällä on kiva virkata välillä. Tuli sitten tehtyä huivi, joka valmistui vuoden yhdenneksitoista. Mallineule oli helppo ja yllättävän nopeasti sitä sai aikaiseksi muiden töiden ohella, vaikka valmistuminen sinänsä kestikin. Tykkään tästä ja itselle tämä jäi, oli veljen häissäkin ylläni.

During summer it's nice to crochet. I made a shawl which was 11th shawl of the year. Pattern was easily remembrable and quick to crochet in gaps of other projects. I like it a lot and wore it in my brothers wedding. 


 Sudenkorento, projektisivuni Ravelryssa / my project page in Ravelry
Ens kerralla jotain muuta, ehkä kehruuta, nähdäänkö silloin? ;)
Next time something else, maybe spinning, will I see you here then too? ;)

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti jatkat vielä blogin pitämistä. Täällä on aina niin ihania kehruita ja neuleita. :) Käyn aina lukemassa, mutta olen kovin laiska kommentoimaan blogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mammu, mä yritän jatkaa. Ja varmasti tekemistä jatkankin, vaikka välillä tää bloggaaminen tuntuu niin työläältä että innostus hiipuu väkisinkin.

   Poista
 2. Juu, juu, täällä nähdään! =)

  VastaaPoista
 3. Mun tietotaito neuletöiden kommentointiin ei ole riittävä. Tai ainakin se on hyvin yksipuolista tyyliin "Upeeta, ihania, voi kuinka ootkaan taitava!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ja höpö-höpö, sulla on käsityöalan koulutusta monin verroin enemmän kuin mulla, jolla sitä ei ole ollenkaan. Et luultavasti kuitenkaan voi välttyä suodattamasta näkemiäsi asioita juurikin noiden ammatti-ihmisen silmälasien läpi, vaikka muistaakseni sun alaasi oli vaatetuspuoli, ja nyt on pukannu asusteita tältä rintamalta... Nii, että kaikkihan on alottanu joskus alusta ja neulothan säkin sukkia, eli turhaan sä aliarvioit omia kykyjäs ;) Anna tulla vaan, nää mielenliikutukset suuntaan ja toiseen on mulle ihan parasta antia täällä :D

   Poista

Kiitos viestistäsi, luen ne aina :) - Thank you for your message, I always like to read them :)